Objave

ONLINE TEČAJEVI

Objavljeno 28 siječnja, 2019 u 2:01 pm od / No Comments


Što su ONLINE tečajevi?

Po uzoru na najbolje svjetske tvrtke, predstavljamo vam najsavremeniji oblik informatičke obuke. U ovoj djelatnosti tvrtka Anima d.o.o. posluje više od deset godina i za to vrijeme smo svojim kupcima učinili dostupnim preko pedeset različitih naslova. Naši tečajevi dostupni su svima koji žele steći nova znanja iz područja informatike na svom materinjem jeziku.

Na koji način su koncipirani?

Svi tečajevi sadrže lekcije u formi video sekvenci, praćene glasom predavača i “snimkom” ekrana računala na kojem se odvija ono što predavač u tom trenutku objašnjava. Na taj način se postiže efekt koji dočarava stvarno prisustvo učenika na satu i njegovo aktivno uključivanje u tijek nastave.

Da li su ovakvi tečajevi bolji od knjiga?

Naše mišljenje je da su ovakvi tečajevi bolji od klasičnih knjiga jer korisnik uvijek vidi na koji način se izvodi neka operacija bez potrebe da se upušta u tumačenje često veoma nejasne računalne terminologije. S druge strane sadržaj čitavog tečaja ili nekog njegovog dijela se uvijek može otprintati.

Kakvi su ONLINE tečajevi u usporedbi s klasičnim?

Sadržaj nekog ONLINE tečaja u potpunosti pokriva obim jednog klasičnog tečaja, s tim da u odnosu na klasične tečajeve postoje brojne prednosti, kao što su:

  • tempo rada birate sami: tečaj možete pregledati kad vam to najviše odgovara, koliko god puta želite i kojim redoslijedom vi odaberete, dok ste na klasičnim tečajevima vremenski ograničeni terminom i trajanjem tečaja 
  • “virtualni predavač” je posvećen samo vama cijelo vrijeme: na klasičnim tečajevima to nije slučaj jer se oni uvijek organiziraju za grupe polaznika 
  • cijena ONLINE tečaja je višestruko manja od cijene klasičnog.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR