Trgovina

Home Računalni tečajevi MS Office Excel 2010 noviteti

Excel 2010 noviteti

148 kn

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Excel-a 2010 i postanete još produktivniji.

Preuzimanje

(1) Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
(2) Mogućnost istovremenog korištenja na dva računala
Kategorije: ,

Opis

 

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Excel-a 2010 i postanete još produktivniji. Početne lekcije obuhvaćaju pregled novog radnog okruženja i nove alatke za editiranje.

Zatim slijede lekcije koje su posvećene suradnji i dijeljenju dokumenata. Na kraju tečaja ćete naučiti kako se koriste nove funkcije Print Preview, Sparklines, Slicer i analiziraju podaci.


 

 

Povezani tečajevi

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Uvod
Dobrodošlica, Upotreba fajlova za vežbu, Poređenje Excel-a 2010 i 2007

File meni tj. Backstage view
Prilagođavanje trake sa alatkama, Pogled na Backstage View, Održavanje kompatibilnosti, Lakša upotreba šablona, Rad sa različitim verzijama, Konverzija u Adobe PDF, Priprema za deljenje, Olakšano štampanje

Saradnja
Podešavanje prava za pristup, Deljenje dokumenta E-mail-om, Upotreba besplatnog SkyDrive servisa, Deljenje preko SharePoint-a

Alati za rad sa podacima – Data Tools
Funkcija Paste Preview, Filtriranje tabele

Rad sa grafikom
Funkcija Sparklines, Poboljšano uslovno formatiranje, Oblikovanje matematičkih izraza, Poboljšani rad sa slikama

Pivot tabele
Upotreba funkcije Slicer, Analiza podataka iz različitih izvora

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR