Trgovina

Home Strani jezici Početni Francuski za početnike

Francuski za početnike

148 kn

Tečaj obuhvaća preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci.

Preuzimanje

(1) Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
(2) Mogućnost istovremenog korištenja na dva računala
Kategorije: ,

Opis

 

Tečaj obuhvaća preko 50 lekcija u formi igranih ili animiranih video sekvenci. Po njegovom svladavanju ćete se lako snalaziti u situacijama kao što upoznavanje, raspitivanje za put, promjena novca u banci, ponašanje u restoranu, u turističkoj agenciji itd.

Sve lekcije prati originalni tekst s prijevodom na hrvatski jezik. Pored toga, u sastavu tečaja su i vježbe te testovi koji će vam pomoći da provjerite i utvrdite svoje znanje.

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Prvi dio
Radnja ove lekcije se odvija u zamišljenom gradu Touchavillu. Uz pomoć dva simpatična lika Touchatout i Toucharien ćete polako počet učiti kako se vodi razgovor.

Drugi dio
Ova lekcija sadrži kratke animirane scene koje će pomoći da se upoznate s osnovnim gramatičkim pravilima i najvažnijim izrazima.

Treći dio
U ovoj lekciji ćete biti u prilici vidjeti kako izgleda razgovor u realnom svijetu. Ona sadrži scene iz svakodnevnog života pa je zato i konverzacija nešto dinamičnija ali ćete sigurno moći shvatiti o čemu se radi.

Četvrti dio
Sa znanjem koje imate već možete početi s vježbom izgovora. U tome će vam pomoći likovi koji se pojavljuju na ekranu. Njihove sjenke će vam kroz gestove pokazati kakav se razgovor vodi a kad se scena počne ponavljati i vi ćete se moći aktivno uključiti i odigrati svoju ulogu.

Peti dio
Na kraju svakog poglavlja ćete zajedno s likovima iz Touchavilla ponovo proći kroz najvažnije dijelove iz prethodnih lekcija i to na veoma zanimljiv način. Kao i kod prethodnih lekcija transkript i prijevod su vam dostupni u okviru tekstualnog režima.

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR