Trgovina

Home Promotivna ponuda Komplet AutoCAD tečajeva
Akcija!

Komplet AutoCAD tečajeva

310 kn

Savladajte projektiranje na računalu – AutoCAD. Komplet obuhvaća:

1x AutoCAD za početnike

1x AutoCAD napredne tehnike

1x AutoCAD 3D modelovanje

Kategorija:

Opis

 

CAD tečajevi upoznati će vas s radom u CAD programima, proširiti Vaše znanje u izradi projekata i nacrta, te snalaženju s funkcijama i mogućnostima CAD programa.

 

AutoCAD za početnike

 

AutoCAD je apsolutno najrasprostranjeniji program za projektiranje uz pomoć računala – CAD. Ovaj tečaj je namijenjen apsolutnim početnicima.

AutoCAD napredne tehnike

 

Ovaj tečaj je namijenjen onima koji žele da još bolje savladaju njegove mogućnosti a to znači da vas čekaju i složenije funkcije poput dodavanje teksta, šrafiranja, crtanje kotnih linija, uporaba blokova itd.

AutoCAD 3D modelovanje

 

U lekcijama koje slijede ću vam pokazati kako se modelira složeni arhitektonski objekt. To podrazumeva formiranje prostornih struktura, pravljenje otvora i konstruisanje stubišta.

 

Povezani tečajevi

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR