Trgovina

Home Računalni tečajevi MS Office Outlook 2010 noviteti

Outlook 2010 noviteti

148 kn

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Outlook-a 2010 i postanete još produktivniji.

Preuzimanje

(1) Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
(2) Mogućnost istovremenog korištenja na dva računala
Kategorije: ,

Opis

 

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Outlook-a 2010 i postanete još produktivniji. Početne lekcije obuhvaćaju pregled novog radnog okruženja i novog File odeljka.

Zatim slijede lekcije koje su posvećene novim funkcijama za rad s kalendarom i porukama. Na kraju tečaja ćete naučiti kako se povezati na društvene mreže i očistiti vaš Inbox.


 

 

Povezani tečajevi

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Uvod
Dobrodošlica, Razlike između Outlook-a 2007 i 2010

Promene na radnom okruženju
Podešavanje boje, Upotreba trake sa alatkama, Upoznavanje za File okvirom

Navigacija
Quick Steps, Pregled kalendara, Poboljšana opcija za pretraživanje, Pregled poruka u formi konverzacije

Nove funkcije
Povezivanje na društvene mreže, Čišćenje Inbox-a, Poruke upozorenja

Zaključak
Završne napomene

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR