Trgovina

Home Računalni tečajevi MS Office Word 2010 noviteti

Word 2010 noviteti

148 kn

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Word-a 2010 i postanete još produktivniji.

Preuzimanje

(1) Tečaj je namijenjen za sve verzije WINDOWS-a
(2) Mogućnost istovremenog korištenja na dva računala
Kategorije: ,

Opis

 

Ovaj tečaj će vam pomoći da savladate sve novitete Word-a 2010 i postanete još produktivniji. Početne lekcije obuhvaćaju pregled novog radnog okruženja i nove alatke za editiranje.

Zatim slijede lekcije koje su posvećene suradnji i oblikovanju dokumenta. Na kraju tečaja ćete naučiti kako se kreiraju ilustracije i vrši prilagođavanje radne okoline.


 

 

Povezani tečajevi

Tečaj obuhvaća sledeće teme

 

Uvod
Dobrodošlica, Upotreba fajlova za vežbu, Poređenje Word-a 2007 i Word-a 2010, Inverzna kompatibilnost

Saradnja i čuvanje dokumenta
Protected view i zaštićeni dokumenti, Rad u Backstage režimu, Povratak na prethodnu dokumenta, Spasavanje nesnimljenih dokumenata, Saradnja u SharePoint-u

Oblikovanje dokumenta
Napredno oblikovanje teksta, Primena tekstualnih efekata, Ponavljanje efekata uz pomoć stilova

Promene na ilustracijama
Ubacivanje slika iz drugih programa, Poboljšane funkcije za korekciju slika, Napredni alati za rad sa slikama, Poboljšana SmartArt grafika, Funkcija Inking i direktan unos teksta

Promene na radnoj površini
Pretraživanje i navigacija, Prilagođavanje trake sa alatkama, Brzo prevođenje dokumenta

Upute za instalaciju

 

Odabrani tečaj možete direktno preuzeti preko stranice sa opisom. Po završenom preuzimanju potrebno je pokrenuti instalacijski program koji će postaviti sve potrebne parametre i kreirati neophodne prečice. Ova verzija sadrži kompletan materijal neophodan za samostalno savladavanje izabranog tečaja. Tečaj možete pokrenuti jednostavnim odabirom odgovarajuće opcije iz Start menija ili prečice s radne površine. Nakon toga će se na ekranu pojaviti program koji omogućuje jednostavan izbor željene lekcije i ostalih elemenata koji čine sam tečaj.

Tečaj možete koristiti u dva režima: demonstracijskom (demo) i normalnom režimu. Upotreba tečaja u normalnom, radnom režimu podrazumijeva prethodnu aktivaciju koju možete pokrenuti odabirom opcije Aktivacija iz uvodnog okvira. Za uspješnu aktivaciju potrebno je dobiti potvrdu od našeg administratora. Po uspješno završenoj aktivaciji tečaj će biti raspoloživ u punom radnom režimu.

100% Povrat novca

Tečaj možete besplatno isprobati u DEMO režimu. Ukoliko ne izvršite aktivaciju u roku od 30 dana, rado ćemo Vam vratiti novac!

Call Now ButtonPozovite odmah
HRK
EUR